Wie kent ‘m niet; Quentin Tarantino. De regisseur – bekend van films als ‘Pulp Fiction’ (1994) – krijgt het weer voor elkaar om met een heerlijke cast een echte hitfilm neer te zetten. In ‘Once Upon a Time in… Hollywood’ proberen TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth aan de bak te komen in de filmindustrie in het LA van de jaren ’60.

Winnaar van twee Oscars®.
 
Over Dutch Media Week
Dutch Media Week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Van 3 tot en met 11 oktober belichten, stimuleren, promoten en vieren we vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven van de Nederlandse media. Dit jaar voor het grootste deel online met interessante workshops, talkshows en symposia maar ook via een grootse drive-in bioscoop op het Media Park! 

De drive-in biedt plaats voor 80 auto’s. De kosten per auto zijn € 25,-. Tijdens het bestelproces kan je kiezen of je een ticket koopt met je eigen auto of - voor degene die geen eigen auto hebben - inclusief huurauto. Ook kan je middels het dropdown menu kiezen uit een regulier ticket of een ticket inclusief snackpakket. Klik hier voor meer informatie over de drive-in.

Modal Title

Any content could go in here.

×