Dé grote doorbraak van John Travolta! Hij speelt Tony Manero – een arbeidersjongen in een Italiaanse wijk in Brooklyn, die een carrière in de danswereld ambieert. Elke zaterdag trekt hij zijn broek met wijde pijpen aan en danst hij de sterren van de dansvloer. Maar niet alles is even rooskleurig in het leven van Tony… Met de heerlijke discomuziek van The Bee Gees.

Genomineerd voor een Oscar®
Let op: deze film is Engels gesproken en niet ondertiteld.
 
Over Dutch Media Week
Dutch Media Week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Van 3 tot en met 11 oktober belichten, stimuleren, promoten en vieren we vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven van de Nederlandse media. Dit jaar voor het grootste deel online met interessante workshops, talkshows en symposia maar ook via een grootse drive-in bioscoop op het Media Park! 

De drive-in biedt plaats voor 80 auto’s. De kosten per auto zijn € 25,-. Tijdens het bestelproces kan je kiezen of je een ticket koopt met je eigen auto of - voor degene die geen eigen auto hebben - inclusief huurauto. Ook kan je middels het dropdown menu kiezen uit een regulier ticket of een ticket inclusief snackpakket. Klik hier voor meer informatie over de drive-in.

Modal Title

Any content could go in here.

×