De feelgood-film van het jaar! ‘The Singing Club’ is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo – bekend van films als ‘The Full Monty’(1997) – over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van je geliefde is er altijd de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate draagt die last echter met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, start ze een zangkoor met een groep vrouwen op de militairenbasis.

Deze film gaat 5 november pas in première maar is exclusief tijdens de drive-in alvast te zien!
 
Over Dutch Media Week
Dutch Media Week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Van 3 tot en met 11 oktober belichten, stimuleren, promoten en vieren we vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven van de Nederlandse media. Dit jaar voor het grootste deel online met interessante workshops, talkshows en symposia maar ook via een grootse drive-in bioscoop op het Media Park! 

De drive-in biedt plaats voor 80 auto’s. De kosten per auto zijn € 25,-. Tijdens het bestelproces kan je kiezen of je een ticket koopt met je eigen auto of - voor degene die geen eigen auto hebben - inclusief huurauto. Ook kan je middels het dropdown menu kiezen uit een regulier ticket of een ticket inclusief snackpakket. Klik hier voor meer informatie over de drive-in.

Modal Title

Any content could go in here.

×