Tijdens  Dutch Media Week,  die plaatsvindt van 3 t/m 11 oktober, biedt Hilversum in Gesprek een extra aflevering van zijn maandelijkse interview-programma. Op zaterdagmiddag 3 oktober is ANNECHIEN STEENHUIZEN , presentator van het NOS- 8 uur Journaal,  bij ons te gast. Zij wordt geïnterviewd over haar werk door journaliste Cisca Dresselhuys. Na afloop van het gesprek wordt haar keuzefilm ‘Bombshell’ vertoond.

Annechien Steenhuizen ( 1977 ) is journalist en presentator, zij studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht, waarna ze ging werken op de redactie van RTL’s 5 in ’t Land en RTL Nieuwsmagazine.

 

In 2002 begon ze bij RTV Utrecht en in 2009 werd ze een van de vaste presentatoren van NOS op 3. In 2011 kwam ze bij het NOS Journaal en in 2013 volgde ze Sacha de Boer op als vaste presentator van het Achtuurjournaal. Sinds 2018 presenteert ze daarnaast Project Rembrandt. Zij is getrouwd, heeft twee kinderen en heeft als hobby kickboksen. De teksten voor het journaal schrijft ze zelf. Op termijn zou ze graag nog eens iets heel anders willen gaan doen: rechten studeren en daarna mensenrechtenadvocaat worden. ‘Het roer helemaal omgooien, daar fantaseer ik over’, zei ze onlangs in een interview.Programma
15.00 – 16.00 uur Journaliste Cisca Dresselhuys interviewt Annechien Steenhuizen
16.00 – 16.30 uur Pauze
16.30 uur Vertoning van haar keuzefilm: ‘Bombshell


Speeltijden & tickets

Zaterdag 3 oktober

Modal Title

Any content could go in here.

×