Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory (Jude Law) met zijn vrouw (Carrie Coon) en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren 80. 

★★★★ NRC  ★★★★ Trouw  ★★★ VPRO Cinema

Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken ze steeds verder van elkaar vervreemd en dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen. Regisseur Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden.

Met in de hoofdrol Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Young Pope) en Carrie Coon (Fargo, Gone Girl, The Leftovers).

In de pers

'''The Nest’ kruipt langzaam onder de huid'' [...] ''Het spel van Jude Law en Carrie Coon als onttakelend koppel is schitterend.''
- NRC

''Jude Law en Carrie Coon spelen fantastische hoofdrollen als gevallen geliefden die gaandeweg beseffen dat ze allebei al lang gevloerd zijn.''
- Trouw

Speeltijden & tickets

Zondag 1 november
Maandag 2 november
Woensdag 4 november

Modal Title

Any content could go in here.

×