Het volstrekt asociale gezin Flodder woont in een achterbuurt en bestaat uit zeven personen. De moeder, drie zonen, twee dochters, en een seniele opa van een jaar of vijfenzeventig. De zonen zijn niet vrij van crimineel gedrag en de welgevormde dochter Kees van zestien neemt het niet zo nauw met de zeden. De moeder is de baas in het gezin en maakt zichzelf verdienstelijk met het stoken van jenever.

Naar aanleiding van de release van 'De Dick Maas Methode' zijn er in oktober 3 films van deze eigenzinnige, succesvolle Nederlandse regisseur bij ons te zien. We gaan zondag 4 oktober van start met 'De Lift', een week later vertonen we 'Amsterdamned' en zondag 18 oktober is 'Flodder' te zien.

Door omstandigheden moet het gezin verhuizen naar een villa in een chique buurt. Al vrij snel ontstaan er spanningen en irritaties met de buurtbewoners. Als Johny, de oudste broer, een verhouding met een van de buurvrouwen begint is het hek van de dam. Haar man, commandant van een tankbataljon, legt zich echter niet bij de gebeurtenissen neer en begint zijn privéoorlog.

Modal Title

Any content could go in here.

×