De enige echte Sinterklaas en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! En natuurlijk komt Sinterklaas ook bij het filmtheater een bezoekje brengen en wel op zondag 22 november. 

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

De sinterklaasvertoningen op zondag 22-11 zijn een gezamenlijk project zijn van Gemeente Hilversum, Versa Welzijn, Vue, Filmtheater Hilversum, De Voedselbank en Hilversum Marketing. 

Alle voorstellingen waren heel snel uitverkocht, vandaar dat wij Sint hebben gevraagd of hij nog een keer terug kan komen. Zijn agenda zit natuurlijk overvol, maar gelukkig heeft hij een gaatje kunnen vinden en wel op woensdag 2 december! De kaartverkoop van deze extra voorstellingen begint maandag 23 november.

Speeltijden & tickets

Modal Title

Any content could go in here.

×