DUTCH MEDIA WEEK SPECIAL: FILMTHEATER HILVERSUM vanuit BEELD & GELUID !  Van 6 t/m 10 oktober vertonen we een speciaal programma in de filmzaal van Beeld & Geluid. 

De Italiaanse regisseur baseerde zijn film op het boek ‘Three Floors Up’ van Eshkol Nevo. Een reeks gebeurtenissen zal het leven van de bewoners van een appartementsgebouw in Rome op de proef stellen. Terwijl de mannen gevangenen zijn van hun eigen koppigheid, proberen de vrouwen, elk op hun eigen manier, de verscheurde relaties te herstellen en de liefde, die wel verdwenen leek, op een serene manier terug te brengen in de levens van de bewoners.

Tre piani werd geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Cannes Filmfestival 2021.


Kaartjes voor alle films zijn 13,50 (inclusief een drankje in Beeld & Geluid) en te koop via onze website. Cineville pashouders betalen een kleine toeslag van 3,50. Kijk hier voor het volledige filmprogramma in Dutch Media Week.
 

Kaartjes voor alle films zijn 13,50 (inclusief een drankje in Beeld & Geluid) en te koop via onze website. Cineville pashouders betalen een kleine toeslag van 2,50. Kijk hier voor het volledige filmprogramma in Dutch Media Week.
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×