Onze kersttraditie in een aangepast jasje: kom op Tweede Kerstdag naar de kerstfilm voor alleenstaanden en bekijk een geweldige voorpremière onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. 

Helaas kan onze traditionele, jaarlijkse kerstbrunch vooralleenstaanden dit jaar even niet doorgaan, maar de film draait gewoon! Vooralle bezoekers hebben we een heerlijk kopje koffie en wat lekkers klaarstaan,om extra van te genieten in het rode pluche. De film die we vertonen is 'TheDuke', eenhartverwarmende film met Jim Broadbent en Dame Helen Mirren in de hoofdrollen. Eenkomedie van het soort waar de Britten al decennia lang in uitblinken.

In 1961 stal Kempton Bunton, een 60-jarige taxichauffeur, Goya's portret van de hertog van Wellington uit de National Gallery in Londen. Het was de eerste (en nog steeds de enige) diefstal uit de geschiedenis van het museum. In zijn losgeldbrieven schreef Bunton dat hij het schilderij zou teruggeven op voorwaarde dat de overheid ermee in zou stemmen om gratis televisie te verstrekken aan ouderen. Pas vijftig jaar later zou de volledige geschiedenis achter de diefstal bekend worden - een verbazingwekkend verhaal over hoe een rechtschapen man de wereld wilde veranderen en daarmee zijn zoon en zijn huwelijk redde.

De prijs voor de film inclusief koffie en wat lekkers:  €12,50

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×