Ook in december is het weer tijd voor Ontbijt & Film! Onze vrienden van Your Coffee zorgen voor het heerlijke ontbijtje en wij zorgen voor een mooie film in voorpremière. Beter kan de zondag niet beginnen! 

Zondag 12 december november om 10.00 uur is er een speciale Ontbijt & Film-voorpremière van 'Madres Paralelas'! In samenwerking met onze vrienden van Your Coffee, die sinds kort ook de heerlijke verse taarten in ons filmtheater verzorgen, serveren we een heerlijk ontbijt met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange.

Over de film:

De Spaanse grootmeester Pedro Almodóvar keert in ‘Madres paralelas’  terug naar een van zijn grootste thema’s: moeders en vrouwen. Penélope Cruz en Milena Smit schitteren als twee vrouwen die ongewenst zwanger zijn, in hetzelfde ziekenhuis bevallen en zo een warme vriendschap sluiten. Penélope Cruz won op het Filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Actrice.

Het ontbijt voor ‘Madres Paralelas’ wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 10.00 uur. De film start om 11.00 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 18,50. Cineville pashouders betalen een toeslag van €10,- Let op: Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop.

Speeltijden & tickets

Zondag 12 december
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×