Een drieluik van de regisseur van Oscarwinnaar Drive My Car over hoe het lot allesbepalend is. Meiko belandt in een onverwachte driehoeksverhouding, Sasaki verliest zichzelf in een poging tot verleiding en Natsuko staat een bijzondere ontmoeting te wachten. 

★★★★ ‘Hamaguchi toont zich een uitstekend scenarioschrijver. Het plezier van het elegante 'Wheel of Fortune and Fantasy' zit hem in de details waarmee Hamaguchi ieder personage tot leven brengt’ - de Volkskrant
★★★★ ‘De acteurs zijn stuk voor stuk geweldig en Hamaguchi toont zich andermaal een meesterlijke, subtiele en speelse verteller’ - VPRO Cinema
★★★★ ‘Intrigeert, prikkelt en windt op’ - NRC
★★★★ ‘Indrukwekkend drieluik over de liefde en het lot. Hamaguchi getuigt zich een meesterlijke chroniqueur’ - Trouw
★★★★ De Telegraaf

Deze momenten waar we getuige van zijn, worden uitgekristalliseerd in ontroerende universele lotsbestemmingen die worden gekenmerkt door keuzes, spijt, bedrog en puur toeval. Zij zijn de echte hoofdrolspelers van de film.

Een onverwachte driehoeksverhouding, een mislukte verleidingsval en een ontmoeting die voortvloeit uit een misverstand, verteld in drie delen om drie vrouwelijke personages en de trajecten tussen hun keuzes en spijtbetuigingen uit te beelden.

Speeltijden & tickets

Vandaag
Morgen
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×