Ter ere van de maar liefst 11 (!) Oscarnominaties die de film kreeg brengen we 'Everything Everywhere All at Once' nog één keer terug naar onze filmzaal - maar dan als een extended edition met een director's introduction voorafgaand aan de film, en na afloop een hilarische blooper-reel. 

 'Everything Everywhere All at Once' is reeds een enorme hit in de VS. Naast verbluffende bezoekersaantallen wordt de film ook overladen met sensationele recensies en daarmee gebombardeerd tot één van de must-see films van afgelopen jaar.

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Precies op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok en misschien wel de held die iedereen al die tijd nodig had.

Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh (‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’, ‘Crazy Rich Asians’) spat van het scherm in deze originele, bizarre en heerlijke feelgood komedie met science fictiontrekjes, die een lust is voor het oog en ook een gevoelige snaar weet te raken.
 

Speeltijden & tickets

Vrijdag 24 maart
Zaterdag 25 maart
Zondag 26 maart
Maandag 27 maart
Vrijdag 31 maart
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×