Op zondag 24 juli is er om 9.30 uur weer een Ontbijt & Film-voorpremière met deze keer Ún Autre Monde'. In samenwerking met onze vrienden van Your Coffee serveren we een heerlijk ontbijt met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange.

Over ‘Un Autre Monde’:

‘Un Autre Monde’ biedt een kijkje in het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe (Vincent Lindon). De film toont een herkenbaar, belangwekkend verhaal over de moeilijke keuzes die we moeten maken in het leven. 

Philippe Lemesle (Lindon) is bedrijfsleider van een Franse fabriek, die in handen is van een Amerikaanse multinational. De werkdruk is hoog en het altijd aanwezige werk zet Philippe's huwelijk met Anne (Sandrine Kiberlain) onder druk. Hij voelt zich gevangen in zijn baan en gegijzeld door de eisen van zijn superieuren. Dan bereikt Philippe het punt waarop hij moet beslissen hoe zijn eigen leven én dat van zijn gezin verder moet. 

Regisseur Stéphane Brizé schetst een overtuigend beeld van een wereld waarin menselijkheid ten prooi valt aan aandeelhouders. ‘Un Autre Monde’ werd geselecteerd voor het festival van Venetië en is, na ‘En Guerre’ en ‘La Loi du Marché’, Brizé's sluitstuk van zijn trilogie over de perikelen op de arbeidsmarkt.

Het ontbijt voor ‘Un Autre Monde' wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 19,50. Cineville pashouders betalen een toeslag van €8,50.
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×