Voor onze allerjongste bezoekers halen we het Molletje terug! Een heerlijk verzamelprogramma van de bekende Tsjechische korte tekenfilms over het Molletje en zijn vriendjes. Voor jong en oud vanaf 3 jaar. 

Deze tijdloze klassiekers van regisseur Zdenek Miller uit de jaren zestig en zeventig werden opgepoetst en opnieuw samengesteld om een nieuwe generatie kinderen te betoveren.

De volgende filmpjes worden in dit verzamelprogramma vertoond:

Het Molletje en de radio
In het bos struikelt het Molletje over een radio. Nieuwsgierig als hij is, probeert hij het toestel uit.

Het Molletje en de zoo
Wanneer het Molletje uit zijn tunnel boven de grond komt, blijkt hij in de dierentuin beland te zijn. Hij gaat op ontdekkingstocht en komt de grappigste diersoorten tegen, maar ook een gigantische leeuw met tandpijn.

Het Molletje en de bulldozer
Op een dag wordt het bos van het Molletje opgeschrikt door een bulldozer die alles op zijn weg verwoest. Onze vriend vreest voor zijn mooie bloemen en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om ze te redden.

Het Molletje en de egel
Het Molletje werkt hard. Hij graaft en zeult met zware stenen terwijl de egel ligt te zonnen. Het Molletje zou zijn hulp best goed kunnen gebruiken, maar durft hem niet te storen nu hij slaapt…
 
Het Molletje en de telefoon
Het Molletje hoort een geluid dat hij nog nooit gehoord heeft : een rinkelende telefoon! Omdat hij denkt dat de telefoon een turntoestel is, doet hij eerst wat lenigheidsoefeningen.

Het Molletje en de lucifers
Het is herfst en de kastanjes vallen van de bomen. Het Molletje stoot op een luciferdoosje dat verstopt ligt onder het gele bladerdek. Maar waarvoor dient dit vreemde voorwerp nu?

Het Molletje als fotograaf
Het Molletje koopt een fototoestel en roept meteen zijn vrienden om te komen poseren. Maar doet het toestel het wel?

Speeltijden & tickets

Woensdag 29 juni
Zaterdag 2 juli
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×