Film kijken onder de sterrenhemel: het kan bij de openluchtvoorstellingen van Film by Night, op het Herenplein voor de deur van het filmtheater. Op 2 september draait 'Boiling Point', waarin Chef-kok Andy zijn Londense restaurant goed draaiende probeert te houden op de drukste dag van het jaar.

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles is op indrukwekkende wijze gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

Deze vertoning is onderdeel van Film by Night: een driedaags programma met openluchtvoorstellingen. De films worden vertoond op het Herenplein, voor de deur van Filmtheater Hilversum. De toegangsprijs van € 12,50 is inclusief een welkomstdrankje. Je kan ook gebruik maken van je Cineville-pas. Het is voor deze voorstelling niet mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren. 

De film gaat (bijna) altijd door! We hopen uiteraard op goed weer, maar er moet wel flink wat gebeuren willen we de film niet door laten gaan. Er liggen poncho's klaar voor als het gaat spetteren, een paraplu kun je tijdens de film niet gebruiken.

Is het weer zo slecht dat het gevaarlijk kan worden? Dan gaat de film niet door. We laten je dat op tijd weten. 
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×