Zondag 25 september om 9.30 uur is er een weer een Ontbijt & Film-voorpremière met deze keer 'Boiling Point', waarin een chef-kok een zware dag beleeft. De film is indrukwekkend opgenomen in één lange take!

In samenwerking met Your Coffee serveren we eerst een uitgebreid ontbijt met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange.

Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Boiling Point
Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen.Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 19,50. Cineville-pashouders betalen een toeslag van €8,50. 
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×