De eerste gast van het nieuwe jaar is niemand minder dan Marcel Gelauff, journalist en voormalig hoofdredacteur van NOS Nieuws. Op 17 januari 2023 neemt hij plaats aan de ronde tafel tegenover Pieter Broertjes. 

Marcel Gelauff startte zijn carrière na zijn opleiding aan de Sociale Academie in 1980 als leerling-verslaggever bij de Leidsche Courant en werd daarna chef Nieuwsdienst bij de Gooi- en Eemlander. In 1992 verruilde hij de kranten voor audiovisuele media. Bij RTL Nieuws was hij eindredacteur en later chef van de Haagse redactie. In 2003 stapte hij over naar het NOS journaal, waar hij adjunct-hoofdredacteur werd. Van 2012 tot 2022 was hij hoofdredacteur, en probeerde hij vanuit zijn functie de berichtgeving "menselijker en dichterbij" te maken. 

Na het interview wordt om 21.00 uur in dezelfde zaal de keuzefilm van Marcel vertoond: The Village, van regisseur M. Night Shyamalan. 

Kaarten voor het gesprek en zijn keuzefilm zijn los verkrijgbaar, maar ook als een voordelige combideal. Kies dan bij de film voor de kaartsoort "Combi Hilversum in Gesprek". 
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×