In samenwerking met Your Coffee serveren we eerst een uitgebreid ontbijt met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange.Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Leo en Remi, 13, zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot de moeder van Remi. Lukas Dhont maakt met Close een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Met zijn tweede film won regisseur Lukas Dhont (Girl) de prestigieuze Grand Prix van het Film Festival Cannes 2022.

Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De filmstart om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusiefontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 19,50.  Cineville-pashouders betalen een toeslag van € 8,50. 

Speeltijden & tickets

Zondag 30 oktober
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×