Ama moét haar vader vinden en krijgt hierbij onverwachte hulp van haar totemdier: een gigantisch stekelvarken. Met vooraf een heerlijk ontbijt met pannenkoeken. Je mag in je pyjama komen!

Op dinsdagochtend 18 oktober kun je in je pyjama lekker pannenkoeken komen eten en daarna naar de openingsfilm van Cinekid: Totem (6+)! Je mag in je leukste pyjama komen ontbijten met pannenkoeken en ranja.

Grootouders, vaders en moeders zijn natuurlijk ook van harte welkom, zij krijgen bij de pannenkoek een kopje koffie of thee. Na het ontbijt vertonen we de film. 

Ontbijten, oftewel pannenkoeken eten - kan vanaf 9.45 uur en de film start om 10.30 uur. Kaartjes voor de film incl. ontbijt zijn € 12,50. 
 
Over de film
De elfjarige Ama uit Rotterdam beleeft een spannend en magisch avontuur wanneer ze probeert te ontsnappen aan de politie die haar met haar familie wil terugbrengen naar Senegal, het land waar ze vandaan komen. Op haar zwerftocht krijgt ze gezelschap van een gigantisch stekelvarken die ze Totem noemt en haar beschermer en gids wordt.
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×