In samenwerking met Your Coffee serveren op zondag 4 december voorafgaand aan de voorpremière van Armageddon Time eerst een uitgebreid ontbijt! Met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange.Beter kan je zondagochtend niet beginnen!Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De filmstart om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 19,50.  Cineville-pashouders betalen een toeslag van € 8,50.  

Queens, New York in de jaren ’80. De twaalfjarige Paul Graff groeit op in een warme, gezellige familie en heeft een geweldige band met zijn opa (Anthony Hopkins), die zijn artistieke ambities volop aanmoedigt. Met zijn beste vriend John, een Afro-Amerikaanse jongen, heeft hij een onafscheidelijke vriendschap en haalt hij volop kattenkwaad uit. Na een incident waarbij de jongens marihuanathee  drinken besluiten Paul’s ouders hem naar een privéschool te sturen waar enkel zeer welgestelde leerlingen leskrijgen. Samen met John bekokstooft Paul een plan om te ontsnappen naar Florida. 

Armageddon Time is een zeer persoonlijk coming-of-age-verhaal van de gerenommeerde filmmaker James Gray over de kracht van familiebanden en het najagen van de ‘American Dream’. De sterrencast van de film bestaat onder meer uit Anthony Hopkins, Anne Hathaway en Jeremy Strong.
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×