De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte. 

★★★★ "Regisseur Emily Atef weet de kijker knap gedoseerd mee te voeren in de bijna ondraaglijke twijfel van de twee partners" - NRC
★★★★ "Vicky Krieps is zonder meer een van de beste actrices van het moment" - de Volkskrant
★★★★ "Vicky Krieps kan met recht worden gerekend tot de meest toonaangevende Europese arthouse-sterren van dit moment" - Trouw

Terwijl Hélène de hoop op genezing heeft opgegeven en zich steeds meer in zichzelf keert, is Mathieu ervan overtuigd dat een longtransplantatie het tij kan keren. Op zoek naar antwoorden stuit Hélène op een Noorse blogger die ernstig ziek is en zijn situatie met humor beschrijft. In een opwelling reist ze naar het Hoge Noorden om hem te ontmoeten en met zichzelf en haar lot in het reine te komen. Plus que jamais is een intiem en ontroerend verhaal over liefde, loslaten en de vrijheid om eigen keuzes te maken.

Het drama van regisseur Emily Atef werd in Cannes vol lof ontvangen vanwege de visueel imponerende beelden en het sterke samenspel van Vicky Krieps en Gaspard Ulliel. Voor de acteur, die in januari overleed na een ski-ongeval, was het zijn laatste filmrol.

Speeltijden & tickets

Vandaag
Zondag 11 december
Maandag 12 december
Dinsdag 13 december
Woensdag 14 december
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×