Het gevoel van Top 2000 beleef je in de binnenstad van Hilversum! Muziekfestival Live 2000 is voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de Lijst der Lijsten. Van 27 t/m 30 december is in het centrum van Hilversum muziek te zien, te beleven en te horen. In Filmtheater Hilversum draait een speciaal programma met vier muzikale documentaires van Top 2000 artiesten.

Wereldberoemd saxofonist Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd.

Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders, die op leeftijd geraken, en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om maar muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken.

Candy is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Andere films in het Live 2000 programma zijn:
David Bowie - Moonage Daydream
In the Court of the Crimson King: King Crimson at 50
Hallelujah - Leonard Cohen, A Journey, A Song

Speeltijden & tickets

Woensdag 28 december
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×