Op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) vanaf 11.00 uur kunnen alleenstaanden aanschuiven aan onze lange tafels voor een gezellige brunch verzorgd door ons team. De brunch wordt geserveerd tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Om 12.00 uur vertonen we een voorpremière van de nieuwe Franse film Mascarade. Kaarten voor de brunch + film kosten €22,50. Cinevillers betalen een toeslag van €15. Er is beperkt plaats, dus wacht niet te lang met het aanschaffen van een kaartje. Er zijn geen losse kaarten voor de film te koop. 

Nadat zijn danscarrière tot een einde is gekomen door een motorongeluk, verdoet Adrien zijn tijd aan de Franse Rivièra waar hij wordt onderhouden door voormalig filmster Martha. Zijn leven neemt een nieuwe wending wanneer hij de prachtige oplichtster Margot ontmoet. Samen fantaseren ze over een beter leven samen, waarvoor ze een duister plan bedenken.

Mascarade is op maandag 26 december bij de alleenstaandenbrunch te zien in voorpremière. Vanaf 5 januari 2023 is de film dagelijks bij ons te zien. 

Speeltijden & tickets

Maandag 26 december
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×