Op dinsdagochtend 28 februari kun je in je pyjama lekker pannenkoeken komen eten en daarna naar Kleine All. Je mag in je leukste pyjama komen ontbijten met onbeperkt pannenkoeken en ranja.Grootouders, vaders en moeders zijn natuurlijk ook van harte welkom, zij krijgen bij de pannenkoek een kopje koffie of thee. Na het ontbijt vertonen we de film. Ontbijten, oftewel pannenkoeken eten - kan vanaf 9.45 uur en de film start om 10.30 uur. Kaartjes voor de pannenkoeken, ranja & film kosten €12,50. 

Op een eenzame zomervakantie wordt de introverte All (11) overgehaald om op te treden als een menselijke antenne voor zijn oude UFO-geobsedeerde buurman die denkt dat er een enorme invasievloot vanuit de ruimte onderweg is. Maar wat ze vinden is niet bepaald een enorme invasievloot. Wanneer de gammele antenne constructie instort, wordt All maar ternauwernood gered door het buitenaardse meisje Britney, die een schoolproject doet over de primitieve mensheid. Nu moet All haar helpen thuis te komen, terwijl ze gefascineerd raakt door dit kleine voorbeeld van de menselijke soort: waarom blijft deze jongen zeggen dat het goed met hem gaat, ook al zijn zijn ouders net gescheiden. Is dat hoe alle kleine mensen werken?
Spannende en grappige animatiefilm die aan een levendig tempo de avonturen aan elkaar rijgt. Met een emotionele finale over de waarde van vriendschap en het belang van zeggen wat je écht denkt.

Speeltijden & tickets

Dinsdag 28 februari
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×