Speciaal voor Valentijnsdag brengen we de ultieme romantische klassieker terug in onze zalen: Titanic in een gerestaureerde 3D-versie! De film is vanaf woensdag 8 februari enkele keren bij ons te zien, en uiteraard ook op Valentijnsdag: 14 februari. 

De reis van Titanic begint in het heden, op de plek waar het schip nu ligt, zo'n 3000 meter onder water. Een ambitieuze fortuinzoeker heeft zijn zinnen gezet op de schatten van het ooit zo statige schip, maar vindt slechts een nog niet verteld verhaal. Een verhaal dat zich afspeelt op het drijvende paleis, tijdens de eerste reis van Engeland naar de Verenigde Staten. Een van de passagiers is de zeventienjarige Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), behorend tot de verstikkende wereld van de Amerikaanse upper class. Aan boord wordt Rose verliefd op de jonge, vrijgevochten Jack Dawson (Leonardo DiCaprio). Hij laat haar zien hoe de echte wereld buiten haar vergulde kooi eruit ziet.

Titanic is enkel in 3D bij ons te zien. 
 
Jouw romantische boodschap op ons filmdoek? 
Wil jij naar de film op Valentijnsdag en je geliefde verrassen met een romantische boodschap op het filmscherm? Stuur ons dan uiterlijk zondag 12 februari jouw bericht via info@filmtheaterhilversum.nl. Voorafgaand aan alle filmvoorstellingen op Valentijnsdag – 14 februari – laten we jullie berichten zien op het witte doek
 

Speeltijden & tickets

Woensdag 8 februari
Vrijdag 10 februari
Zondag 12 februari
Dinsdag 14 februari
Woensdag 15 februari
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×