Iedere derde maandag van de maand presenteren we een LGBTQ+ film in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief. Op maandag 20 maart om 19.00 uur is vlogger Bram de Wijs te gast voor een korte inleiding voorafgaand aan de film. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer van het filmtheater. 

Hij houdt van hem, hij houdt niet van hem… Hoewel José David beschouwt als de man van zijn dromen, dwingt zijn besluiteloosheid hem om hun relatie na zeven jaar te beëindigen. 
 
Maanden later, achtervolgd door herinneringen aan hun verleden, bezoekt het voormalig stel het eiland La Palma waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ze willen vieren wat hun achtste jubileum zou zijn geweest en zijn van plan om samen nieuwe plaatsen te verkennen in de hoop een vriendschap te smeden uit hun oude liefde. Echter hadden José en David niet gerekend op de gecompliceerde emoties die tussen hen zouden ontwaken tijdens een reis vol raadselachtige personages en sublieme landschappen. Het filmdebuut van JD Alcázar, dat zich afspeelt tegen een prachtig, zonovergoten tropisch paradijs, is sexy, romantisch en bitterzoet.
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×