Metallica fans opgelet: op donderdag 13 april kun je in onze filmzaal komen genieten van een wereldwijde listening party van het nieuwe Metallica album 72 Seasons. 

Wees één van de eerste om het nieuwe album, 72 Seasons, van Metallica te horen, de dag voor release.

72 Seasons is Metallica's langverwachte 12e studioalbum, voorafgegaan door de eerste single "Lux Æterna" - geprezen bij de release op 28 november 2022 als "donderend, halsbrekende" (Billboard), "gut-punching" (Rolling Stone) en "zinderend" (USA Today).  Onlangs is de tweede single “Screaming Suicide” uitgekomen.

'Metallica: 72 Seasons - Global Premiere' bevat exclusieve interviews met Metallica, met de volledige band die ingaat op de oorsprong en de verhalen achter de nummers en begeleidende muziekvideo's voor elk nummer van het album. Het resultaat is een eenmalige kans voor fans om 72 Seasons als eerste en volledig te ervaren.
 
De kaartverkoop voor deze voorstelling start op donderdag 2 maart. Voor deze voorstelling geldt in verband met landelijke afspraken een speciaal tarief van €14,50. Cinevillers betalen een toeslag van €6,70.

Speeltijden & tickets

Donderdag 13 april
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×