Op zaterdag 15 april om 19.00 uur is het weer tijd voor een Kijk Ons special! We vertonen dan een voorpremière van de nieuwe Nederlandse film 'Goodbye Stranger' met een inleiding door regisseur Aaron Rookus.

Kijk Ons presenteert de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land. De aankomende editie op zaterdag 15 april staat in het teken van de zomerse, bitterzoete speelfilm 'Goodbye Stranger'. 

Over de film - 'Goodbye Stranger'
Paul heeft het goed voor elkaar: hij is jong, bizar succesvol als ‘playlist curator’, heeft een geweldig appartement, dito vriendin, en sleept een felbegeerde promotie binnen. Wat wil hij nog meer? Als de promotie onzeker blijkt, is dat precies de vraag die bij Paul gaat knagen. Door de zinderende straten van zomers Amsterdam volgen we Paul (gespeeld door Martijn Lakemeier, Oorlogswinter) op hippe feestjes en in pittoreske platenzaken. Spontane ontmoetingen en ongemakkelijke confrontaties zetten hem aan het denken over wat hij nu echt belangrijk vindt in het leven. 

'Goodbye Stranger' gaat over dromen en ambities, moeilijke keuzes maken en de vraag wanneer je tevreden bent. Dit sfeervolle en muzikale speelfilmdebuut van regisseur Aaron Rookus ging al in première op het International Film Festival Rotterdam en is nu eindelijk in de bioscoop te zien. 

Over Kijk Ons 
Kijk Ons tourt met de meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land en neemt je mee de diepte in. Iedere vertoning heeft leuke extra’s zoals live-interviews met cast en crew. Bij de voorstelling van 'Goodbye Stranger' is regisseur Aaron Rookus te gast voor een inleiding. 
 
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×