Openingstijden

Het filmtheater is maandag t/m woensdag geopend van 15.45 tot 23.30 uur. Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend van 13.15 uur tot 23:30 uur. De kassa is momenteel niet geopend voor kaartverkoop i.v.m. de coronamaatregelen. Koop je kaartjes dus online! Reserveren is beperkt mogelijk via de telefoon. Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 15 minuten voor aanvang van de film bij de kassa afgehaald worden. Je kunt in het filmtheater uitsluitend met je PIN-pas betalen.

 

Geen tijd om de deur uit te gaan? Bezoek Filmtheater Hilversum dan ook eens vanuit huis via Picl, onze vierde (online) filmzaal, die 24 uur per dag geopend is. Het filmaanbod wordt bepaald door Filmtheater Hilversum en voor € 8,50 per film zie je de nieuwste films. 

 Bekijk hier welke films er momenteel op PICL te zien zijn!

 

Adresgegevens

Filmtheater Hilversum
Herenplein 5
1211 DR Hilversum

Reserveerlijn: (035) 623 5466
E-mailadres: info@filmtheaterhilversum.nl

Q-Park Hilvertshof (Groest 86) is het meest nabij gelegen.
Parkeren tussen 18.00 en 08.00 uur? Dat kan bij parkeergarages Gooische Brink en Gooiland voor slechts € 5,-.

KvK Hilversum: 41192674
BTW-nr: 8039.89.908.B01

Rolstoel

Filmtheater Hilversum is rolstoelvriendelijk: alles is gelijkvloers en drempelloos. Er is een invalidentoilet aanwezig. Voor uw rolstoel halen we met alle plezier uit de zaal twee fauteuils even weg. We stellen het daarom zeer op prijs als u bij uw reservering meldt dat u met een rolstoel komt. Als u via internet uw kaartjes koopt dient u toch even de reserveerlijn te bellen vanwege de rolstoel. Anders verkopen wij bij een uitverkochte zaal een kaartje teveel. 

Tickets kopen of reserveren

Koop je filmtickets online
Je koopt je filmkaartjes heel eenvoudig via onze website. Klik hiervoor op de homepage op de tickets button van de film naar keuze, voor een kaartje voor vandaag. Voor andere data klik je op de filmtitel. Daarna kies je een dag en vervolgens een tijdstip. Als je daarna weer op de tickets button klikt, word je doorgelinkt met ons betaalsysteem. Betalen verloopt via iDeal. Ook is het mogelijk met creditcard te betalen. Bij het afrekenen van de bestelling heb je de keuze tussen VISA en Mastercard. Zodra de betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast. Binnen enkele minuten ontvang je daarna je tickets via e-mail. Die kun je printen of op je smartphone laten zien bij de zaaldeur. Groot voordeel: je hoeft niet meer in de rij te staan voor onze kassa!

Tickets aan de kassa 
Tijdens openingstijden kun je terecht voor je kaartjes bij onze kassa. Tevens kun je hier onze filmtheaterbonnen of de Nationale Bioscoopbon aanschaffen. Let op, er kan aan de kassa alleen met pin betaald worden.

Telefonisch tickets reserveren
Reserveren kan via telefoonnummer 035-6235466 tijdens openingstijden. Gereserveerde kaarten kun je afhalen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervalt de reservering.

Restitutie
Filmtheater Hilversum geeft helaas geen geld terug. De aankoop van tickets is onherroepelijk; op het moment dat de betaalopdracht is verstrekt, zijn de plaatsen voor jou geblokkeerd en kunnen deze niet meer opnieuw verkocht worden. Wellicht kun je iemand anders blij maken met je kaartje(s) als je zelf onverwacht verhinderd bent. Restitutie vindt wel plaats als een voorstelling of event niet door kan gaan zoals aangekondigd. Een vervangende voorstelling, cadeaukaart met dezelfde waarde als je ticket(s) of een terugbetaling wordt in dat geval door ons aangeboden.

Cadeaubonnen

Filmtheater Hilversum heeft een eigen cadeaupas. Deze cadeaupas is te gebruiken bij onze kassa én bij onze bar. De pas kan opgewaardeerd worden vanaf € 5,00 en is 2 jaar geldig na datum van uitgifte. 

Ook de Nationale Bioscoopbon is bij ons geldig, zowel de papieren versie (mits niet verlopen), als de plastic pasjes. Deze Bioscoopbon, die geldig is bij alle Nederlandse bioscopen en filmtheaters/filmhuizen, is ook bij ons te koop in de vorm van een pasje dat je kunt laten opladen met een tegoed van € 10,00 tot € 150,00.

Tevens kun je bij ons terecht met de zgn. MaDiWoDo-bonnen. Deze zijn alleen van maandag t/m donderdag geldig.

Modal Title

Any content could go in here.

×