Vanaf dinsdag 15 september is er iedere maand Film&Food! Een heerlijke maaltijd, met een glas goede wijn en een koffie na, gecombineerd met de voorpremière van een gloednieuwe film. Tussen 18.30 en uiterlijk 19.30 kun je lekker aanschuiven in onze bovenfoyer en krijg je een heerlijke maaltijd geserveerd. Om 20.30 start de film.

De voorpremière van september is ‘45 years’ - met een fenomenale Charlotte Rampling. '45 years' gaat donderdag 24 september landelijk in première, maar je kunt hem dinsdag 15 september dus al zien tijdens onze Film&Food special!

Film&Food is de opvolger van ons Filmdiner. Tussen 18.30 en uiterlijk 19.30 wordt het smakelijke hoofdgerecht* geserveerd. (*in plaats van drie gangen zoals bij het voormalige Filmdiner bestaat Film&Food uit een hoofdgerecht zonder voor en na) Je bepaalt zelf wanneer je wilt komen eten, maar zorg dat je er voor uiterlijk 19.30 bent, want de film start om 20.30. De drankjes kun je zelf bij de bar bestellen. In plaats van een wijntje kun je natuurlijk ook een lekker biertje of een frisje kiezen. De koffie ook naar je eigen keuze. Het eten wordt verzorgd door onze vaste partner Floris Catering, die ervoor zal zorgen dat je een heerlijke maaltijd krijgt.

De prijs voor de film, het eten en de twee drankjes is slechts € 24,50. (Kaartjes kun je hier kopen) Kortom: schuif lekker aan dinsdag de vijftiende!
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×