Vanaf 3 december onbeperkt naar de film voor maar € 19,- per maand!

Vanaf donderdag 3 december geeft de Cinevillepas toegang tot alle* films in Filmtheater Hilversum én ook nog eens in 37 andere filmtheaters door heel Nederland, onder andere in Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.

Bestel je pas op www.cineville.nl/pas. Nadat je de pas hebt besteld ontvang je per mail een tijdelijke Cinevillepas, waarmee je dezelfde dag nog naar de film kan. 

Cadeautip!

Een pas cadeau doen (klik op 'cadeau doen om de pas te bestellen) aan een ander kan natuurlijk ook. Cineville heeft namelijk tot en met 31 december een speciale Kerst-actie. Bestel je voor eind december dan geef je de Cinevillepas voor bijvoorbeeld twee maanden al cadeau voor maar 35 euro!

 

De cineville pas is alleen te koop op cineville.nl en niet bij ons aan de kassa. De pas geeft toegang tot al onze reguliere voorstellingen. *Specials als The Ladies Night, Film&Food zijn niet toegankelijk met de pas. Op Cineville kun je ook precies zien in welke andere theaters en steden je met de Cinevillepas allemaal terecht kunt.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER CINEVILLE:

*Kan ik ook online kaartjes kopen met de Cinevillepas?

Je kunt telefonisch kaarten reserveren* op telefonnummer (035) 623 5466. (dagelijks na 13.00 uur) Online kaartjes kopen met een Cinevillepas is helaas niet mogelijk.

*Deze dienen uiterlijk een half uur van te voren te worden opgehaald, daarna vervalen de reserveringen.

*Wat is de Cinevillepas?

De Cinevillepas is een maandelijks abonnement waarmee je voor €19,00 per maand onbeperkt* toegang krijgt tot alle reguliere en vele bijzondere filmvoorstellingen van filmtheaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Leiden, Zwolle, Alkmaar, Schiedam, Dordrecht, Diemen en Castricum. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna kun je de pas per maand opzeggen.

Kijk voor een actueel overzicht van de aangesloten filmtheaters op cineville.nl/theaters.

* Specials als Film&Food en The Ladies night zijn NIET toegankelijk met de Cinevillepas ivm afwijkende ticketprijzen! Alle reguliere voorstellingen (98% van ons filmaanbod) dus uiteraard wel.

 

*Waar kan ik de Cinevillepas bestellen?

De Cinevillepas is eenvoudig  online te bestellen op www.cineville.nl/pas. Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail een Tijdelijke Cinevillepas; een pdf die je direct kunt uitprinten om mee naar de film te gaan. Let op: PRINT DEZE TIJDELIJKE PAS WEL UIT, DIT IS NODIG OM HEM TE KUNNEN SCANNEN AAN DE KASSA EN UW KAARTJE UIT TE PRINTEN.

WIJ VERKOPEN DE PAS NIET AAN ONZE KASSA! DEZE IS ALLEEN DUS ONLINE BIJ CINEVILLE TE BESTELLEN! 

*Hoe verloopt de betaling?

Bij aanschaf van de Cinevillepas betaal je de eerste termijn vooruit. Je betaalt online door middel van iDeal. iDeal ondersteunt betaling via ASN, ABN Amro, Friesland Bank, Regiobank, SNS, Rabobank, ING, Van Lanschot en Triodos. Als je de Cinevillepas online aanvraagt, brengt Cineville eenmalig €0,50 iDeal-transactiekosten in rekening.

Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail een tijdelijke Cinevillepas, die je direct kunt gebruiken om voorstellingen te bezoeken. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons jouw definitieve Cinevillepas. 

Na de eerste maand verloopt betaling door middel van automatische incasso. Als de betaling niet van je rekening afgeschreven kan worden, ontvang je een herinnering met instructies om de betaling alsnog te voldoen. Als we alsnog geen betaling ontvangen, wordt de pas automatisch gedeactiveerd. Zodra de betaling door ons is ontvangen activeren we je pas doorgaans binnen drie werkdagen opnieuw. 

 

*Aan welke eisen moet de foto voor mijn Cinevillepas voldoen?

De Cinevillepas is een persoonsgebonden pas. Het is dan ook de bedoeling dat de foto op de pas een goede afspiegeling vormt van de pashouder. Heb je geen pasfoto bij de hand? Dat is geen probleem. Het mag bijvoorbeeld ook een vakantiefoto zijn. Als de foto maar duidelijk is, je gezicht er in zijn geheel en goed herkenbaar opstaat en je geen zonnebril of hoofddeksel draagt.

 

*Als ik nu lid word, kan ik dan meteen gebruik maken van mijn pas?

Ja, dat kan! Je ontvangt direct een Tijdelijke Cinevillepas in je e-mail; een pdf die je kunt printen en gebruiken om mee naar de film te gaan.

 

*Hoe geef ik een Cinevillepas cadeau?

Op de bestelpagina kun je aangeven dat je bestelling een cadeau is. Je vult vervolgens de gegevens in van degene aan wie je de pas cadeau geeft: een naam, geboortedatum, e-mailadres en pasfoto van de gelukkige ontvanger zijn voldoende. Je kunt de pas desgewenst natuurlijk gelijk naar zijn of haar adres laten versturen. Eventueel geef je hier ook de einddatum van de Cadeaupas aan. Na betaling van de eerste termijn per iDEAL zal er aan het eind van elke maand vervolgens 19 euro worden geïncasseerd. Let op: de Cinevillepas heeft een minimale abonnementsperiode van 4 maanden en is geldig tot wederopzegging. Als de ontvanger zijn abonnement later graag wil voortzetten, kan dat via Mijn Cineville. 

&Speciale kerstaanbieding Cineville t/m 31 december 2015

 

T/m 31 december 2015 heeft Cineville een speciale Sinterkerst&Nieuw topdeal. De Cinevillepas geef je al vanaf twee maanden à 35 euro. Met Cineville geef je je lover/neef/collega/moeder toegang tot meer dan 100 films per week in 38 filmtheaters door het land

 

Wij zorgen dat de feestproof-verpakte pas op tijd wordt bezorgd bij jou of linea recta onder de boom of in de schoorsteen van de gelukkige ontvanger. Je kunt zelf kiezen wanneer de pas ingaat en het abonnement stopt automatisch.

Cinevillepas voor 2 maanden = €35,- (bespaar €3,-)
Cinevillepas voor 3 maanden = €50,- (bespaar €7,-)
Cinevillepas voor 4 maanden = €65,- (bespaar €11,-)

 

De actie loopt van 16 november t/m 31 december 2015. Je cadeaupas wordt binnen 8 werkdagen thuisbezorgd.

 

Uiteraard kunnen bezoekers ook van deze actie gebruik maken en zichzelf voordelig deze aanbiedings cineville pas cadeau doen!

 

*Geldt er een minimumleeftijd voor de Cinevillepashouder?

Nee, wij hanteren geen minimumleeftijd. Wel moet er een ouder of voogd tekenen voor personen jonger dan 18 jaar. Daarnaast geldt dat abonnees onder de 16 jaar geen toegang hebben tot films met een kijkwijzer voor 16 jaar of ouder. Dit is conform de Algemene Bezoekersvoorwaarden van elk theater in Cineville.

*Ik wil graag mijn Cinevillepas heractiveren.

Heb je in het verleden je pas opgezegd en wil je deze weer activeren? Stuur dan een mail naarklantenservice@cineville.nl met jouw verzoek en wij zullen je Cinevillepas dan zo snel mogelijk weer activeren.

N.B. Je kunt je pas kosteloos heractiveren, met één uitzondering: als je minder dan een jaar lid bent geweest en binnen het jaar na je opzegging weer lid wilt worden, brengen we €25,- administratiekosten in rekening. De reden daarvoor is dat we de Cinevillepas niet tegen deze prijs aan zouden kunnen bieden, als pashouders telkens voor een korte periode lid zouden zijn. 

 

 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×