Donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus: openlucht films op het Herenplein!

De interesse was enorm en onze telefoon stond roodgloeiend: alle kaarten voor drie openluchtfilms zijn dan helaas ook al weg. 

Geen kaartje en toch graag gaan? We houden geen wachtlijsten bij, maar het kan natuurlijk zijn dat gereserveerde kaarten niet worden afgehaald. Deze kaarten worden op de avond zelf vanaf 21.10 uur beschikbaar gesteld aan geïnteresseerden.

Dit jaar zijn wij door de aanscherping van de evenementenvergunning Gemeente Hilversum met de daarbij behorende veiligheidsadviezen genoodzaakt een andere opzet voor de Openluchtvoorstelling te kiezen. Voor een kleine organisatie als het Filmtheater bleek het op deze korte termijn niet haalbaar om alle benodigde maatregelen te nemen en tevens  de charme & de sfeer te behouden.

Veel van onze trouwe bezoekers zullen teleurgesteld zijn en daarom hebben wij voor dit jaar een mooi alternatief bedacht. Op donderdag 17 augustus, vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus toveren wij het Herenplein om in een sfeervolle openluchtbioscoop met iedere avond een andere film.

De toegang is gratis. Per avond hebben wij 250 stoelen beschikbaar dus reserveer tijdig! Kaarten zijn vanaf donderdag 3 augustus telefonisch te reserveren via ons telefoonnummer 035-6235466 of aan onze kassa (tussen 13.00 en 23.30 uur).


DONDERDAG 17 AUGUSTUS: LION
(118 min. )
Ontroerend, hoopvol en hartverscheurend. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt ‘Lion’ de geschiedenis van de Indiase jongen Saroo Brierley die met de hulp van Google Earth de plek waar hij opgroeide probeert terug te vinden. Met in de hoofdrol een fenomenale Dev Patel (‘Slumdog Millionaire’, ‘The Best Exotic Marigold Hotel’). Rooney Mara (‘Carol’) schittert als zijn geliefde.

VRIJDAG 18 AUGUSTUS: PERFETTI SCONOSCIUTI (97 min.)
Een groep vrienden komt een avond samen voor een diner. Er ontstaat een ogenschijnlijk onschuldig spelletje waarbij iedereen zijn mobieltje op tafel legt en alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes met elkaar worden gedeeld. De avond draait uit op een pijnlijk gebeuren. Een heerlijke, dramatische Italiaanse komedie!

ZATERDAG 19 AUGUSTUS: CAPTAIN FANTASTIC (118 min.)
In de wonderschone bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen. Een meeslepend en komisch drama.

Kaartjes & zitplaatsen:
De toegang is gratis, maar let op: vol=vol! Kaarten zijn vanaf donderdag 3 augustus telefonisch te reserveren via ons telefoonnummer 035-6235466 of aan onze kassa (tussen 13.00 en 23.30 uur). Per avond zijn er maximaal 250 stoelen beschikbaar per avond, dus reserveer tijdig! Je kunt maximaal 6 kaarten per voorstelling reserveren. De stoelen staan iedere avond voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te nemen om op te zitten.

Reserveringen:
Reserveringen dienen voor 21.00 uur bij onze kassa afgehaald te zijn. Niet afgehaalde kaarten worden na 21.00 uur beschikbaar gesteld aan andere geïnteresseerden. Zorg dus dat je op tijd bent!

Aanvang:
Onze openluchtbioscoop is iedere avond vanaf 20.45 uur geopend, de film start om 21.30 uur. Na afloop van de film is er nog tot 00.00 uur tijd voor een drankje.

Veel gestelde vragen en huisregels:
Vanwege geldende veiligheidsregels is het helaas niet toegestaan zelf drankjes of etenswaren mee te nemen naar onze openluchtvoorstellingen. Ook zijn zelf meegenomen stoelen of kleedjes (om op te zitten) niet toegestaan

Gaat een Openluchtvoorstelling door bij slecht weer?
Bij te slecht weer (onweer, te nat, te veel wind of een combinatie hiervan) wordt een openlucht filmvoorstelling afgelast. We beslissen op de dag zelf uiterlijk om 21.00 uur of de openluchtfilm gedraaid wordt. Houd onze website en Facebook/Twitter in de gaten.

De augustusavonden beginnen vaak warm, maar kunnen ook aardig afkoelen. Neem voor de zekerheid een trui, warme jas of een regenjack mee. Laat je paraplu a.u.b. thuis, want daarmee wordt het zicht voor de mensen die achter je zitten belemmerd. 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×