We hebben maar liefst twee Film & Food specials op ons programma staan! Een heerlijke maaltijd met aansluitend een voorpremiere. 

Dinsdag 29 november: Film & Food met THE PARTY
Donker maar uiterst komisch drama - geschoten in zwart-wit - over een etentje tussen vrienden dat volledig escaleert. Met een geweldige hoofdrol voor Kristin Scott Thomas (‘Il y a longtemps que je t’aime’). 
In deze Britse tragikomedie komt een groep vrienden samen om de politieke promotie van Janet te vieren. Door de valse manier waarop de vrienden met elkaar omgaan verandert het feestje al snel in een schijnvertoning. De met champagne begonnen avond eindigt met bloed op de vloer.

Dinsdag 5 december: Film & Food met WONDER WHEEL
De nieuwe Woody Allen! 'Wonder Wheel' vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50. 
Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad. Met Kate Winslet en Justin Timberlake. 

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 24,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.
(Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop. Cineville is helaas niet geldig.) 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×