Na vijfendertig jaar is er met ‘Blade Runner 2049’ een vervolg op Ridley Scott’s classic sci-fi noir. Daarom vertonen wij eenmalig de originele ‘Blade Runner’ – The Final Cut’ met de mogelijkheid om de opvolger van regisseur Dennis Villeneuve, met Ryan Gosling én Harrison Ford, erachteraan te zien voor een complete existentialistische sci-fi neo-noir double bill ervaring. Eenmalig bij ons te zien!

Zondag 19-11 18.20 uur: Blade Runner - The Final Cut (1982) – Ridley Scott (117 min)
Een machtige onderneming heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van androïden om te dienen als werkslaven in koloniën op andere planeten. Na een opstand waarbij ‘replicants’ mensen hebben gedood, worden ze op aarde illegaal verklaard. Een speciale politie-eenheid, de ‘blade runners’, is getraind om replicants op te sporen en voor eeuwig met pensioen te sturen.

Zondag 19-11 20.40 uur: Blade Runner 2049 (2017) – Denis Villeneuve (163 min)
In ‘Blade Runner 2049’ ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K, een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.

Kaartjes zijn los te koop. 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×