In 2018 viert Hilversum 100 jaar mediastad te zijn. De culturele opening van dit feestjaar vindt op zaterdag 13 januari plaats in het Muziek Centrum van de Omroep met een uitvoering van Die Schöpfung van J.Haydn door Concertkoor N.S.F. Dit koor is dan precies vijfenzentig jaar geleden opgericht door het personeel van de Nederlandse Seintoestellen Fabriek; bakermat van wat later de radio- en televisiewereld zou worden in Hilversum.

 

In samenwerking met Concertkoor N.S.F. organiseert Filmtheater Hilversum zaterdag 13 januari om 14.00 uur een speciale vertoning van Les Uns et Les Autres (gerestaureerde editie die in december opnieuw uitgebracht wordt door EYE Filmmuseum). Op vertoon van uw kaartje voor het concert krijgt u bij deze filmvoorsteling een gratis drankje in het filmtheater. Bezoekt u het concert die avond dan krijgt u op vertoon van uw filmkaartje (van die middag) in het M.C.O. een gratis consumptie.

 

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via info@concertkoornsf.nl of 035-6856049. 'Les Uns et Les Autres' draait ’s middags om 14.00 uur, het concert in het MCO begint om 20.00 uur. Kaartjes voor de film zijn nu te koop!
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×