Zaterdag 18 augustus is onze openluchtfilm weer terug in het Dudokpark. Dit jaar hebben we gekozen voor de sprookjesachtige tragikomedie Tulipani.

‘Tulipani’ gaat over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp van 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen. “Tulipani is een oer-Hollandse film met Italiaans temperament. Origineel en sprankelend. Heerlijke, betoverende cinema.” Aldus het Nederlands Film Festival.

Praktische informatie
Neem een klapstoeltje of kleedje van thuis mee. Ook een warme trui of jas is soms geen overbodige luxe. Wegens verscherpte veiligheidseisen zullen de klapstoeltjes en kleedjes in de daarvoor bestemde vakken moeten worden geplaatst. Kom lekker op tijd: er is veel ruimte, maar vol = vol! Voor vragen kun je ter plekke terecht bij medewerkers van het filmtheater.

De toegang is gratis en neem vooral ook vrienden, buren of bekenden mee. ‘Tulipani’ begint rond 21.30 uur, dan is het donker genoeg. Wie al om 20.15 uur komt, verzekert zich niet alleen van een plekje maar kan ook genieten van live muziek van singer-songwriter Camilla Alfieri (in samenwerking met Podium de Vorstin). En vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers alvast een hapje en drankje kopen: bij de bar is frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar. Koffie en thee is te koop bij de Hilversumse Kaldi mobiel en ook de foodtruck van Pannenkoekenhuis Helden van Hilversum is aanwezig, waar 100% natuurlijke en gezonde pannenkoeken worden gebakken. Zelf iets te eten en drinken meenemen is ook mogelijk!

Deze openluchtfilm wordt mede mogelijk gemaakt door Filmtechniek BV.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×