Van 14 t/m 25 november vindt het IDFA, het grootste documentaire festival ter wereld, weer plaats in Amsterdam. Traditiegetrouw vertonen wij ieder jaar tijdens The Best of IDFA on Tour een dagprogramma met een selectie van films die een IDFA Award 2018 hebben gewonnen. We vertonen vier prijswinnende films die door de jury zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of op een bijzondere manier raken. The Best of IDFA on Tour is een uniek programma met films die je kijk op de wereld zullen veranderen.

De drie data voor 2019 zijn:
Zaterdag 12 januari 13.30 uur
Zondag 27 januari 13.30 uur
Zondag 17 februari 13.30 uur 

Programma: 
De man die achter de horizon keek - 26 min. (winnaar van de IDFA Special Jury Award for Children’s Documentary) 
Los Reyes - 78 min. (winnaar IDFA Special Jury Award for Feature-Length Documentary)
Island of the Hungry Ghosts - 98 min. (winnaar Amsterdam Human Rights Award)
Don't Be a Dick About It - 69 min. (winnaar VPRO IDFA Audience Award)

Alle films zijn Nederlands ondertiteld, behalve 'De man die achter de horizon keek', deze film heeft een Nederlandse voice-over. 
Tussen de films door zijn er korte pauzes. Kaarten kosten € 25, of € 20 op vertoon van de VIP kaart van de BankGiro Loterij. Voor Cineville pashouders is er een toeslag van € 14,50. 

Naar The Best of IDFA on Tour met Cineville?
Voor Cineville pashouders is er een toeslag van € 14,50. Je kunt online alvast een plaats reserveren. Wanneer je je kaartje komt ophalen bij onze kassa, wordt de toeslag afgerekend (je kaartje ophalen kan vanaf 90 minuten tot uiterlijk 30 minuten voor het begin van de voorstelling). 

Lunchen tijdens IDFA on Tour?
Geniet tijdens de pauze van een heerlijk broodje van Presto! Tussen 12.45 en 13.30 uur kun je bij ons in de foyer een broodje bestellen. Na het eerste blok films is er rond 15.00 uur een pauze van een half uurtje, dan zullen de broodjes klaarliggen! De prijs per broodje is € 5,-. Let op: het bestellen van broodjes is alleen mogelijk vóór de start van het filmprogramma. 

Er is keuze uit de volgende broodjes:
- huisgemaakte tonijnsalade op botersla
- caprese (mozarella tomaat pesto pijnboompitten) op rucola
- ham/kaas met tomaat komkommer mosterdmayo en veldsla
- hummus met gegrilde paprika en pijnboompitten op rucola (vegan)
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×