Filmtheater Hilversum is op korte termijn op zoek naar operateurs. De operateur is tijdens zijn of haar dienst verantwoordelijk voor de projectie van de film, de kaartcontrole en de ontvangst van de bezoekers aan de zaal. Daarnaast verricht de operateur hand- en spandiensten bij de bar, de afwas en andere voorkomende werkzaamheden. De operateur is ook de bedrijfshulpverlener (BHV) in geval van ziekte of ongelukken.

Van onze nieuwe vrijwilligers verwachten we dat ze minimaal één dienst per week draaien van ongeveer drie uur. Je hebt geen bezwaar tegen wisselende diensten en draait iedere maand minimaal één late dienst (van 20.45 uur tot ongeveer 00:00 uur) en een weekenddienst. In ruil daarvoor kom je te werken in een heel gezellig team en mag je bij ons onbeperkt gratis naar de film.

De intake- en informatieavond staat gepland voor eind september. Als je wordt aangenomen start je in de periode daarna direct met het inwerktraject.

Lijkt het je wat? Stuur ons dan je aanmelding inclusief kort cv zodat we alvast een beetje weten wie je bent. Je mag je mail sturen naar: filmtheaterpz@gmail.com

Meld je snel aan en wie weet tot ziens!
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×