Nu Filmtheater Hilversum in ieder geval tot 20 mei gesloten is en ons prachtige gebouw noodgedwongen leegstaat, bieden we lokale kunstenaars, fotografen, grafische vormgevers en andere creatieven graag de kans en ruimte om hun werk te presenteren.

Om de stad en het Herenplein wat op te fleuren in deze roerige tijden bieden we de vele vierkante meters raam die ons filmtheater heeft, graag aan als een grote openlucht galerie waarop geëxposeerd mag worden*.

Zo hebben alle Hilversummers de kans om van lokale kunst te genieten en tegelijkertijd iets te doen bij een wandeling door de stad. En daarnaast maken we met z’n allen de stad een stukje mooier en vrolijker. Want kunst verbindt.

Blijf gezond, houd ajb 1,5 meter afstand van anderen, was je handen met zeep 20 seconden en zorg goed voor elkaar en de stad.

We hopen tot snel en houd moed!

Filmtheater Hilversum


*Wil je exposeren:
-Iedere deelnemer mag maximaal 3 kunstwerken presenteren. Zorg ervoor dat jouw kunst (foto’s/ posters of tekeningen, etc.) makkelijk met een stukje tape of plakband aan onze ramen op te hangen zijn. En lever ze dus zo aan dat we makkelijk de tape of plakband kunnen bevestigen zonder jouw kunstwerk te beschadigen.
-En lever er een korte biografie over jezelf voorzien van jouw naam en contact-info bij opdat we deze bij je kunst kunnen hangen en geïnteresseerden jouw kunnen contacten om wellicht zelfs jouw kunstwerk te kopen of misschien wel een opdracht te geven
-Wil je exposeren: stuur ons dan een foto van je kunstwerken op naar info@filmtheaterhilversum.nl ovv Kunst voor het Raam! Wij laten je dan weten wanneer je je kunst langs kunt brengen en wanneer we het ophangen.

-Alle kunst hangt iig tot 20 mei en dit kan eventueel verlengd worden, maar is uiteraard afhankelijk van de verdere ontwikkelingen mbt de corona-maatregelen.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×