Sinds donderdag 4 juni kun je weer dagelijks bij ons terecht voor de allerbeste films & documentaires. We hebben jullie enorm gemist en zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen. 

 

Een bezoek aan Filmtheater Hilversum, hoe ziet dat eruit?

We zijn ontzettend blij dat ons filmtheater weer open is. Maar hoe ziet een bezoek aan Filmtheater Hilversum er  uit? Ook al zijn er wat extra richtlijnen en maatregelen die de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers garanderen, het staat vast dat een bezoek net zo leuk wordt als voorheen!

 

Wat verandert er?

- Het vaste maandprogramma wat jullie van ons gewend zijn, kunnen we voorlopig helaas niet maken. Met alle onzekere factoren is het gewoonweg niet mogelijk een maand vooruit te programmeren.

- In plaats van het maandprogramma gaan we in de eerste periode na de heropening per week programmeren. Op die manier kunnen wij flexibel omgaan met de wensen van de bezoekers, de beperkte capaciteit, de kortere openingstijden en eenvoudig filmvertoningen toevoegen of verplaatsen.

- Dit betekent dat de maandelijkse filmkrant die jullie van ons gewend zijn, in ieder geval tijdelijk komt te vervallen.

- Elke maandag maken wij het filmaanbod voor de aanstaande speelweek (die begint op donderdag) online bekend via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen.

- Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Op maandag wordt niet alleen duidelijk welke films er de komende week te zien zijn, maar worden ook de speeltijden bekend gemaakt en start de kaartverkoop voor de aankomende speelweek.

- Wat niet verandert, is dat het weekprogramma net zo mooi en gevarieerd mogelijk wordt als voorheen!

 

Koop je kaartjes online

- In verband met de beperkte zaalcapaciteit door de 1,5 meter regel, vragen we iedereen zoveel mogelijk van te voren online een kaartje te kopen. Zo voorkomen we dat plaatsen leegblijven door reserveringen die niet worden opgehaald. Wil je nou toch reserveren i.p.v. online een kaartje kopen? Dat kan telefonisch tijdens openingstijden van het filmtheater. De reserveringen vervallen 15 minuten voor aanvang van de voorstelling, dus haal je kaartje op tijd op.

- Voor Cineville pashouders verandert er niet zo veel; je kan online een kaartje reserveren via onze website. Vanaf 90 minuten voor aanvang van de film kan je langs de entree met je reserveringsbevestiging en pas, zodat je daarna heerlijk van de film kunt genieten. De reserveringen vervallen 15 minuten voor aanvang van de film.

 

In de zaal

-  Zoals we allemaal weten, is het erg belangrijk om anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. Onze filmzalen worden dan ook zo ingericht dat er altijd voldoende afstand tussen de bezoekers is.

-  Je krijgt bij binnenkomst van de zaal een plek aangewezen door een medewerker. Blijf op deze plek zitten, zodat we de veiligheid voor iedereen kunnen garanderen. 

 

Nog een paar hele belangrijke puntjes!

- Kom niet naar het filmtheater als je griepklachten hebt of verkouden bent. 

-  Houd afstand, wacht op elkaar, wees lief voor elkaar en volg altijd de instructies op van onze medewerkers. Zij zijn er om er voor te zorgen dat een bezoek aan het filmtheater veilig en verantwoord, maar bovenal plezierig wordt!

 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×