Vanaf donderdag 4 juni kun je weer dagelijks bij ons terecht voor de allerbeste films & documentaires. We hebben jullie enorm gemist en kijken er erg naar uit jullie weer te mogen verwelkomen. Vrijdag 29 mei maken we via onze nieuwsbrief, website en socials ons filmprogramma bekend. Houd onze kanalen dus in de gaten! Nog geen nieuwsbrief abonnee? Meld je aan via onze website

Hopelijk tot heel snel!

Let op! Wij zijn vanaf 4 juni weer telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. 

 

Een bezoek aan Filmtheater Hilversum, hoe ziet dat eruit?

We zijn ontzettend blij dat ons filmtheater op 4 juni de deuren weer mag openen. Maar hoe ziet een bezoek aan Filmtheater Hilversum er straks uit? Ook al zijn er wat extra richtlijnen en maatregelen die de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers garanderen, het staat vast dat een bezoek net zo leuk wordt als voorheen!

 

Wat verandert er?

- Het vaste maandprogramma wat jullie van ons gewend zijn, kunnen we voorlopig helaas niet maken. Met alle onzekere factoren is het gewoonweg niet mogelijk een maand vooruit te programmeren.

- In plaats van het maandprogramma gaan we in de eerste periode na de heropening per week programmeren. Op die manier kunnen wij flexibel omgaan met de wensen van de bezoekers, de beperkte capaciteit, de kortere openingstijden en eenvoudig filmvertoningen toevoegen of verplaatsen.

- Dit betekent dat de maandelijkse filmkrant die jullie van ons gewend zijn, in ieder geval tijdelijk komt te vervallen.

- Elke maandag maken wij het filmaanbod voor de aanstaande speelweek (die begint op donderdag) online bekend via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen.

- Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Op maandag wordt niet alleen duidelijk welke films er de komende week te zien zijn, maar worden ook de speeltijden bekend gemaakt en start de kaartverkoop voor de aankomende speelweek.

- Wat niet verandert, is dat het weekprogramma net zo mooi en gevarieerd mogelijk wordt als voorheen!

 

Koop je kaartjes online

- Voor ieder filmbezoek is het kopen van een kaartje verplicht. Zonder kaartje kunnen we je helaas niet binnenlaten in het theater. Op deze manier weten we zeker dat er nooit teveel mensen tegelijk in het theater aanwezig zijn. In verband met de richtlijnen van de overheid en het RIVM is onze capaciteit zeer beperkt en kunnen we slechts 25% van onze reguliere stoelen verkopen.

- De kassa blijft voorlopig gesloten, dus zorg dat je je kaartje online koopt vóór je naar het theater komt. Vooraf reserveren blijft uiteraard ook mogelijk. Dit kan (beperkt) per telefoon.

- Voor Cineville pashouders verandert er niet zo veel; je kan online een kaartje reserveren via onze website. Vanaf 15 minuten voor aanvang van de film kan je langs de entree met je reserveringsbevestiging en pas, zodat je daarna heerlijk van de film kunt genieten. De reserveringen vervallen niet meer automatisch. 

 

Kom niet te laat, maar zeker ook niet te vroeg!

- De deuren van het filmtheater gaan 15 minuten voor aanvang van de vertoning open. Kom dus niet te vroeg, want dan kan het zomaar gebeuren dat je voor gesloten deuren staat, en dat willen we niet! Ook dit doen we om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig in het theater zijn.

- Bij binnenkomst wordt je kaartje gecontroleerd door een medewerker of wordt je reservering omgezet in een ticket. Daarna kun je bij de bar nog een drankje of iets lekkers bestellen om mee de zaal in te nemen. Volg hierbij altijd de aangegeven routes!

- Een drankje na de film is helaas voorlopig niet mogelijk in verband met de beperkte capaciteit. We vragen je het filmtheater meteen na afloop van de film te verlaten zodat zoveel mogelijk bezoekers van een film kunnen genieten.

- Probeer zoveel mogelijk thuis en voor je komst naar het theater naar het toilet te gaan. Neem bij slecht weer een paraplu mee voor als je onverhoopt toch een minuutje buiten moet wachten. De garderobe blijft voorlopig gesloten, dus jassen, tassen en andere bezittingen kunnen mee de zaal in.


In de zaal

-  Zoals we allemaal weten, is het erg belangrijk om anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. Onze filmzalen worden dan ook zo ingericht dat er altijd voldoende afstand tussen de bezoekers is.

-  Je krijgt bij binnenkomst van de zaal een plek aangewezen door een medewerker. Zitplaatsen naast elkaar zijn beperkt beschikbaar en het is niet mogelijk om deze van te voren te reserveren. Het kan dus gebeuren dat jullie met z’n tweeën komen, maar niet direct naast elkaar komen te zitten. We hopen daarvoor op jullie begrip.

 

Nog een paar hele belangrijke puntjes!

- Kom niet naar het filmtheater als je griepklachten hebt of verkouden bent. Heb je al een kaartje gekocht of reservering geplaatst en word je ziek, laat ons dit dan op tijd weten!  Zo kan je kaartje terug de verkoop in en kan jijzelf op een later moment - als je bent opgeknapt  - het filmtheater weer bezoeken.

-  Houd afstand, wacht op elkaar, wees lief voor elkaar en volg altijd de instructies op van onze medewerkers. Zij zijn er om er voor te zorgen dat een bezoek aan het filmtheater veilig en verantwoord, maar bovenal plezierig wordt!

 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×