Ontbijt & Film is terug! In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we zondag 26 juli weer een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we alvast in voorpremière: Misbehaviour

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren.Die avond wordt geschiedenis geschreven.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 18,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.00 uur en de film start om 11.00 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop (reserveren is niet mogelijk).

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 11,00. Je kunt de kaartjes met toeslag kopen via onze website (reserveren is niet mogelijk). Let op: Cinevillers moeten het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. 

LET OP: voor Ontbijt & Film is het niet mogelijk kaartjes te reserveren. Deze zijn enkel te koop aan de kassa of online.

'Misbehaviour' is vanaf 27 augustus officieel in de Nederlandse filmtheaters te zien.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×