Hou je van films? Vind je het leuk om vaak (gratis!) films te bezoeken en andere mensen blij te maken terwijl zij een film bezoeken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het Filmtheater Hilversum zoekt op korte termijn weer nieuwe vrijwilligers die mee willen draaien in ons team van bevlogen vrijwilligers! We zoeken ondersteuning voor de functies van operateurs en medewerker kassa/bar. Let op: van onze nieuwe vrijwilligers verwachten we dat ze minimaal één dienst per week draaien van ongeveer drie uur. Je hebt geen bezwaar tegen wisselende diensten en draait iedere maand minimaal één late dienst (van 20.45 uur tot ongeveer 00:00 uur) en een weekenddienst. In ruil daarvoor kom je te werken in een heel gezellig team en mag je bij ons gratis naar de film.

De intake- en informatieavonden worden gehouden op 23 en 24 september en gecommuniceerd aan de aangemelde kandidaten. Als je na de intake daadwerkelijk wordt aangenomen start je in de periode daarna direct met het inwerktraject. Daar hoort natuurlijk ook een training 'coronaproof' werken bij.  En sowieso verlopen alle werkzaamheden natuurlijk volgens de RIVM-richtlijnen. Onze vrijwilligers mogen dan ook niet in één van de risicogroepen vallen. 

Lijkt het je wat? Stuur ons dan je aanmelding inclusief je persoonsgegevens en een korte cv zodat we alvast een beetje weten wie je bent. Je mag je mail sturen naar filmtheaterpz@gmail.com

Meld je snel aan en wie weet tot ziens!
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×