Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid van dinsdag 13 oktober brengen wij je graag op de hoogte van wat de nieuw aangekondigde maatregelen betekenen voor een bezoek aan het filmtheater.

Alle reeds aangekondigde voorstellingen gaan door met in onze grootste zaal - de Rode Zaal - 30 bezoekers en in de kleine zalen - Groen en Blauw - respectievelijk 22 en 19 bezoekers.

Onze bar en foyer zijn vanaf donderdag 15 oktober gesloten en dus is een voor- of nazit niet mogelijk. We willen je dan ook vragen niet te vroeg te komen; 15 minuten voor aanvang van de film gaan onze deuren open en vragen we je meteen in de zaal plaats te nemen. 

De overheid heeft het dringende advies uitgesproken om over te gaan tot het dragen van niet-medische mondkapjes in alle publieke binnenruimtes. Wij nemen dit advies serieus en willen iedereen die ons theater bezoekt dan ook vragen het advies te volgen en bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je hebt plaatsgenomen in de zaal op de toegewezen zitplaats(en).

We doen er alles aan om het filmtheaterbezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken. En natuurlijk hebben we een heerlijk en divers filmprogramma voor je klaarstaan!

Uiteraard vragen we aan al onze bezoekers om de anderhalve meter te respecteren en thuis te blijven bij verkoudheidsklachten.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×