N.a.v. de persconferentie van dinsdag 3 november moeten wij helaas mededelen dat wij onze deuren vanaf 4 november om 22 uur voor twee weken moeten sluiten. Hiermee vervallen alle vertoningen van 5 tot 18 november. Voor iedereen die tickets heeft gekocht voor voorstellingen in die periode: wij nemen z.s.m. per e-mail contact met je op. 

Reeds gekochte kaarten voor Hilversum in Gesprek met Roxane van Iperen en reeds gekochte tickets voor de Filmcursus blijven geldig. Hilversum in Gesprek is verplaatst naar dinsdag 15 december. De startdatum van de Filmcursus is verplaatst naar maandag 30 november. Bezoekers die reeds kaarten hebben aangeschaft, zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Heb je aan de kassa je ticket(s) gekocht en denk je dat je e-mailadres niet bij ons bekend is? Stuur dan een e-mail naar info@filmtheaterhilversum.nl

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Hopelijk mogen we jullie op 19 november weer veilig en verantwoord verwelkomen in ons theater. Ondertussen kun je in onze online PICL filmzaal genieten van een flinke selectie films uit ons aanbod. Blijf gezond!
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×