We werken met voorzichtig optimisme toe naar onze heropening. Zoals het er nu naar uitziet, kan die op 26 mei plaatsvinden. We zijn daar natuurlijk ontzettend gelukkig mee en ontvangen jullie tegen die tijd graag weer in ons mooie filmtheater. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de heropening. Hopelijk tot snel!

 

Restitutie van reeds gekochte tickets

Voor iedereen die online tickets heeft gekocht voor voorstellingen in de afgelopen periode: wij hebben per e-mail contact met je opgenomen. Heb je aan de kassa je ticket(s) gekocht en denk je dat je e-mailadres niet bij ons bekend was? Stuur dan een e-mail naar info@filmtheaterhilversum.nl zodat wij over kunnen gaan op restitutie.

 

Hilversum in Gesprek

Zet 15 juni vast onder voorbehoud in je agenda: dan kunnen we eindelijk schrijfster Lize Spit ontvangen in onze talkshow Hilversum in Gesprek. Mochten we tegen die tijd inderdaad weer onze deuren open hebben, dan nodigen we je graag uit om hierbij aanwezig te zijn. 

 

Filmcursus 2020

De laatste avond van de Filmcursus zou plaatsvinden op maandag 1 februari 2021. Deze staat inmiddels gepland voor maandag 7 juni. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Bezoekers die tickets hebben voor de cursus, hebben hierover een bericht gehad. Kun je niet of mis je het bericht, mail ons op info@filmtheaterhilversum.nl

 

Breng het filmtheater naar je woonkamer met Picl

Dat onze deuren voorlopig gesloten zijn, betekent niet dat je niet van onze films kunt genieten. Met onze online filmzaal Picl breng je het filmtheater naar je eigen woonkamer. Een selectie uit ons actuele filmaanbod is daar - speciaal voor jou samengesteld door onze eigen filmprogrammeur - te bekijken. Op het moment dat het jou schikt, want onze online filmzaal Picl is 24 uur per dag voor je geopend.

 

Geniet bijvoorbeeld van Tilda Swinton in 'The Human Voice' of Jude Law in 'The Nest'en nog veel meer. Klik hier voor het volledige aanbod.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×