Ondanks alle maatregelen die wij - en alle andere theaters - hebben getroffen om het filmbezoek zo veilig mogelijk te maken, moesten onze deuren half december 2020 helaas voor de derde keer worden gesloten. Ditmaal voorlopig tot en met woensdag 21 april. Hopelijk mogen we jullie spoedig weer veilig en verantwoord verwelkomen in ons theater. Voor nu wensen we iedereen het beste. Blijf gezond en steun ons en bezoek ons online in onze PICL filmzaal!

 

Restitutie van reeds gekochte tickets

Voor iedereen die online tickets heeft gekocht voor voorstellingen in de afgelopen periode: wij hebben per e-mail contact met je opgenomen. Heb je aan de kassa je ticket(s) gekocht en denk je dat je e-mailadres niet bij ons bekend was? Stuur dan een e-mail naar info@filmtheaterhilversum.nl zodat wij over kunnen gaan op restitutie.

 

Hilversum in Gesprek

De editie van Hilversum in Gesprek met Roxane van Iperen die op de planning stond voor 15 december, kon helaas niet verplaatst en is definitief gecancelled. Nieuwe data en gasten van onze talkshow Hilversum in Gesprek, o.a. schrijvers Lize Spit en Thomas van Esssen staan op het programma, maken we zo snel mogelijk bekend. 

 

Filmcursus 2020

De laatste avond van de Filmcursus zou plaatsvinden op maandag 1 februari 2021. Deze staat inmiddels gepland voor maandag 7 juni. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Bezoekers die tickets hebben voor de cursus, hebben hierover een bericht gehad. Kun je niet of mis je het bericht, mail ons op info@filmtheaterhilversum.nl

 

Breng het filmtheater naar je woonkamer met Picl

Dat onze deuren voorlopig gesloten zijn, betekent niet dat je niet van onze films kunt genieten. Met onze online filmzaal Picl breng je het filmtheater naar je eigen woonkamer. Een selectie uit ons actuele filmaanbod is daar - speciaal voor jou samengesteld door onze eigen filmprogrammeur - te bekijken. Op het moment dat het jou schikt, want onze online filmzaal Picl is 24 uur per dag voor je geopend.

 

Geniet bijvoorbeeld van Tilda Swinton in 'The Human Voice' of Jude Law in 'The Nest'en nog veel meer. Klik hier voor het volledige aanbod.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×