Zet hem alvast in je agenda! Vrijdag 21 mei organiseren we iets bijzonders: een speciale KIJK ONS online voorpremière van LOVE IN A BOTTLE, de nieuwe film van Paula van der Oest, regisseur van films als 'Tonio' en 'Lucia de B'. De exclusieve vertoning is voorzien van een vooraf opgenomen Q&A met regisseur en scenarist Paula van der Oest en actrice Hannah Hoekstra en zal te zien in onze online filmzaal Picl. 
 
LOVE IN A BOTTLE:
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

LOVE IN A BOTTLE is geschreven en geregisseerd door Paula van der Oest. Het idee voor het script ontstond uit een experiment tijdens de lockdown vorig jaar en ontwikkelde zich gaandeweg tot een echt scenario. De film werd gedraaid met medewerking van ongeveer twaalf stagiairs, de meesten van de filmacademie. Paula van der Oest: "Dat paste goed bij de vorm en thematiek van de film en bovendien vonden we dat we iets moesten doen voor al die studenten die in hun afstudeerjaar door Covid in een zwart gat vielen." 
 
Deze Kijk Ons editie met LOVE IN A BOTTLE is, vanwege de sluiting van ons filmtheater, geheel online te beleven in onze online filmzaal Picl. Tickets voor de online voorstelling zijn alleen op de dag zelf te koop via www.kijkons.nu. Hij draait de hele dag, dus kies zelf het moment waarop je hem wilt zien. Kijk mee en kom vrijdag 21 mei naar deze exclusieve online voorpremière, die maar voor één dag op Picl te zien zal zijn. 
 

Over Kijk Ons:
Tijdens Kijk Ons trakteren we onze bezoekers op exclusieve voorpremières van films van eigen bodem. Kijk Ons wil Nederlandse artistieke films beter op de kaart zetten en wil laten zien wat deze films allemaal te bieden heeft. Het aanbod is divers, avontuurlijk en prikkelend en biedt een breed palet aan verhalen in uiteenlopende stijlen.  Kijk Ons wordt georganiseerd door NFO (Nederlands Filmtheater Overleg), Eye Filmmuseum, Nederlands Filmfonds, Nederlands Film Festival en de deelnemende filmtheaters. Op 4 december 2020 vond de eerste editie van Kijk Ons plaats in 27 filmtheaters met de voorpremière van KOM HIER DAT IK U KUS. Kijk Ons is het vervolg op de Nederlandse Filmnacht die eerder in het teken stond van onder andere BROERS (2017), NIEMAND IN DE STAD (2018), DIRTY GOD (2019) en INSTINCT (2019).
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×