Kom jij ons team versterken?

Filmtheater Hilversum is al veertig jaar dé plek voor kwaliteitsfilm in de mediastad.
Het is gehuisvest in een modern gebouw met drie zalen en een café in het hart van de stad. Wij zijn 7 dagen per week open en met dagelijks minimaal twaalf voorstellingen ontvingen wij in 2019 meer dan 140.000 bezoekers.

Filmtheater Hilversum heeft een stevige positie verworven en behoort tot de drukst bezochte filmtheaters van Nederland. Naast het actuele aanbod van kwaliteitscinema zijn er filmspecials, de online filmzaal Picl, extra activiteiten, openluchtvoorstellingen en een eigen meerdaags festival.
De organisatie bestaat uit een team van zes medewerkers met een directeur, meer dan 140 vrijwilligers en een bestuur. De inzet van al deze mensen samen zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Ze hebben niet alleen waardering voor het filmaanbod, maar ook voor de goede sfeer. Filmtheater Hilversum zoekt een:

 

Medewerker Office Support

(24 – 28 u / verdeeld over 5 dagen)

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen en weten de mensen in jouw omgeving jou overal voor te vinden? Ben je graag de verbindende schakel in het team? Heb je relevante werkervaring in een dynamische (culturele) omgeving en heb je een natuurlijke rust, warmte en overwicht?
Lees dan verder en wellicht verwelkomen wij jou binnenkort voor een kennismaking voor deze functie van Medewerker Office Support.

 

Functie:

Als medewerker office support ben je de spin in het web in ons team. Je ondersteunt het team inclusief de directeur op kantoor met office support werkzaamheden in de volle breedte. Daarnaast behandel je vragen van onze bezoekers via de mail, waarvoor je ook veel met de kassa werkt. De functie is divers: het ene moment ben je bezig met het afhandelen van e-mails van bezoekers, het andere moment doe je bestellingen, plan je een overleg in met vrijwilligers of verzamel je de stukken voor een officieel overleg.

 

Wie zoeken we?

Jij bent van nature professioneel, gastvrij en verbindend. Je weet overzicht te houden en kan goed communiceren met zowel de bezoekers als je collega’s.

 

Verantwoordelijkheden & kerntaken:

- Je bent eerste aanspreekpunt voor relaties, bezoekers of vrijwilligers die ons kantoor telefonisch of per e-mail benaderen met vragen
- Je bent inzetbaar bij vragen en werkzaamheden inzake de kassa
- Je speelt een belangrijke rol in onze klantenservice. Je handelt zelf vragen af en ondersteunt onze vrijwilligers bij het afhandelen van vragen
- Je zorgt voor het bijhouden van administratie, zoals de abonneelijst van onze filmkrant of het overzicht van sponsoren
- Je biedt algemene ondersteuning aan de directeur en je teamleden, bijvoorbeeld bij intern overleg, de jaarplanning, post en kantoorvoorraden
- Je onderhoudt de contacten met de IT- en telefonieleverancier, je coördineert de vragen en houdt overzicht in de facturering.

 

Profiel:

- Minimaal MBO werk- en denkniveau 
- 3-5 jaar relevante werkervaring 
- Goede kennis van MS Office (Word, Excel, Powerpoint en Outlook)
- Je bent een spin in het web, gewend om te werken in dynamische (culturele) organisaties, bent flexibel, communicatief sterk, proactief en schrikt niet van ad hoc werkzaamheden
- Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een prettige verbindende stijl en weet mensen te ontvangen en zich thuis te laten voelen
- Je bent sterk in plannen en organiseren, je werkt accuraat en weet het overzicht te houden
- Je hebt affiniteit met cultuur en film in het bijzonder
- Ervaring in een organisatie met vrijwilligers is een pré
- Je bent bij voorkeur woonachtig in Hilversum

Wat hebben we je te bieden?
Een uitdagende functie op een inspirerende plek waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Wij bieden je een jaarcontract met intentie tot verlenging. Salariëring is marktconform de culturele sector (CAO NPF) en natuurlijk mag je bij ons gratis naar de film.

 

Reageren

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk zondag 27 juni naar info@filmtheaterhilversum.nl o.v.v. Vacature Medewerker Office Support en ter attentie van Saskia Bouter.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 juli.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×