Zondag 14 november doet de Popronde, het grootste gratis reizende muziekfestival van Nederland, Hilversum weer aan. De Popronde is  dus terug, maar wel met een paar kleine aanpassingen om het allemaal volgens de laatste corona-maatregelen te doen. Een van die aanpassingen is dat jij als bezoeker een passe-partout van €5,- koopt en daarna van locatie naar locatie langs al je favoriete acts kunt.

Wij hebben drie mooie optredens voor je op het programma staan in onze blauwe zaal!


Josephine Odhil 16.15 - 17:00 uur

Psychedelic dream pop voor dagdromers en avontuurlijke luisteraars. Zangeres Josephine van Schaik speelde met haar voormalige band ‘The Mysterons’ al op festivals zoals Lowlands, Transmusicales, en ITGWO. Met haar nieuwe project ' Josephine Odhil' maakt ze mysterieuze songs die je mee zullen nemen naar een wereld ver van hier.


Le Motat 17:30 - 18.15 uur

Tato Wesselo, de man achter LE MOTAT, houdt ervan om de grens op te zoeken. En dat mogen we weten ook. Zijn optredens zijn rauw, soms een tikkeltje absurd, maar laten je net zo goed ‘n paar van z’n catchy popsongs meezingen; liedjes over de liefde, seks en mensen die hun KOP in ‘t IJS moeten steken.


Loupe 19:00 - 19:45 uur

In een vochtige en smerige oefenbunker in het Amsterdamse Vondelpark schrijft de band Loupe hun dromerige indie-rock songs. Julia, Lana, Annemarie en Jasmine maken songs die staan op een stevige ritmesectie- en gitaarfundament waar de zangmelodieën speels doorheen bewegen, en licht melancholieke beschouwingen over dagelijkse dingen zich verschuilen.

Let op: kaartverkoop!
Voor €5 euro koop je een passe-partout en mag je alle locaties bezoeken die je wilt. Kaarten zijn te kopen via www.popronde.nl (niet in het filmtheater zelf!)

 
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×