Zondag 10 april doet de Popronde eindelijk Hilversum weer aan. De Popronde is  dus terug. Van 13.30 uur tot 22.30 uur zet de Popronde Hilversum op zijn kop met heel veel toffe shows! Wij hebben in onze blauwe zaal die dag 3 mooie optredens voor je op het programma staan! Zien we je dan?

 


SIGNE DØ 16.15 - 17:00 uur

Met de debuut-EP Ways of Escaping heeft de onweerstaanbare pop-electro artiest SIGNE DØ vol vertrouwen laten zien hoe haar etherische geluiden zich in verschillende kleuren ontvouwen. Van het gedurfde en ritmische Frail tot het warme en dromerige Asleep - het is duidelijk dat het grenzeloze universum van SIGNE DØ in haar eigen, verleidelijke baan ronddraait.

 


Le Motat 17:30 - 18.15 uur

Tato Wesselo, de man achter LE MOTAT, houdt ervan om de grens op te zoeken. En dat mogen we weten ook. Zijn optredens zijn rauw, soms een tikkeltje absurd, maar laten je net zo goed ‘n paar van z’n catchy popsongs meezingen; liedjes over de liefde, seks en mensen die hun KOP in ‘t IJS moeten steken.

 

 


Loupe 19:00 - 19:45 uur

In een vochtige en smerige oefenbunker in het Amsterdamse Vondelpark schrijft de band Loupe hun dromerige indie-rock songs. Julia, Lana, Annemarie en Jasmine maken songs die staan op een stevige ritmesectie- en gitaarfundament waar de zangmelodieën speels doorheen bewegen, en licht melancholieke beschouwingen over dagelijkse dingen zich verschuilen.

 

Let op: kaartverkoop!
Voor €5 euro koop je een passe-partout en mag je alle locaties bezoeken die je wilt. Kaarten zijn te kopen via www.popronde.nl (niet in het filmtheater zelf!) Had je al een kaartje voor Popronde Hilversum in november 2021 gekocht, dan is die gewoon geldig op 10 april.

 
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×