Woensdag 17 november gaat de 34e editie van het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) van start met de wereldpremière van Four Journeys en deze is dezelfde avond ook bij ons te zien! Kortom, de mooiste documentaires zie je niet alleen tijdens het IDFA in Amsterdam, maar ze komen ook naar Hilversum toe. Vanaf woensdag 17 november vertonen we het IDFA Extended programma: een bijzondere selectie van vijf geëngageerde, cinematografisch interessante documentaires.

De documentaires die te zien zijn:

Woensdag 17 november, 20.40 uur: Four Journeys, de familiegeschiedenis van een illegaal tweede kind in een Chinees éénkindbeleid. Officiële openingsfilm van het IDFA. 


Zaterdag 20 november, 18.30 uur: Bigger Than Us, een generatie staat op tegen de klimaatcrisis.


Zondag 21 november, 13.20 uur: Herr Bachmann und Seine Klasse, geniale leraar Dieter Bachmann zijn leerlingen de sleutel tot het gevoel van thuis zijn.


Zondag 21 november, 18.30 uur: Turn Your Body to the Sun, een dochter die haar vader probeert te begrijpen aan de hand van zijn persoonlijke oorlogsverhaal.


Maandag 22 november, 18.30 uur: Cow, het leven van een koe tussen twee zwangerschappen in. 

IDFA On Tour
Een nieuw IDFA Festival betekent ook een nieuwe Best of IDFA on Tour: Vier prijswinnende films die door de jury’s van IDFA 2021 zijn bekroond, óf bijzonder in de smaak vielen bij het publiek. Een uniek programma met films die je kijk op de wereld zullen veranderen. De selectie van alle titels uit de Best of IDFA wordt half december bekend gemaakt. Kaartjes voor de eerste voorstelling op zondagmiddag 23 januari zijn nu alvast te koop! 
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×